• Αναζήτηση
 • Διευκολύνσεις από τον ΕΦΚΑ για τους πυρόπληκτους

  Tρόπους να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής υλοποιεί η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

  Tρόπους να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής υλοποιεί η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλέον μέσω και του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΦΚΑ, καλώντας στο 1555, ενώ θα μπορούν να στέλνουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση information@efka.gov.gr.

  Σκοπός της δράσης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά καθώς και για η ευχερέστερη διεκπεραίωση καθημερινών θεμάτων διοικητικής φύσεως που αφορούν στον φορέα.

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση «η διοίκηση προχώρησε, εκτός της εξυπηρέτησης με επίσκεψη στα περιφερειακά υποκαταστήματά του, στην κατά προτεραιότητα πληροφόρησή τους, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΦΚΑ»

  Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΚΑ έχει προαναγγείλει μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων. Συγκεκριμένα, ο φορέας στο πλαίσιο των δράσεων αρωγής του υπουργείου Εργασίας προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018, γνωστοποίησε μέτρα οικονομικής στήριξης και μέτρα ασφαλιστικής ελάφρυνσης.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk