• Αναζήτηση
 • Ο Ψινάκης καταθέτει στην εισαγγελική έρευνα για τη φωτιά στο Μάτι

  Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών πέρασε λίγο πριν τις 09:30 το πρωί της Τρίτης ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα έφτασε με το ΙΧ του στο στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών πέρασε λίγο πριν τις 09:30 το πρωί της Τρίτης ο Ηλίας Ψινάκης.

  Ο δήμαρχος Μαραθώνα έφτασε με το ΙΧ του στο στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων.

  Στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο όροφο της Εισαγγελίας προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

  Η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα αίτια των πυρκαγιών στην Αττική που πλήρωσαν με τη ζωή τους συμπολίτες μας, συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

  Η εισαγγελέας πρωτοδικών κ.Βαρβάρα Γνεσούλη στην οποία έχει ανατεθεί με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου η προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει εξετάσει πολλούς μάρτυρες και χθες, Δευτέρα, μεταξύ άλλων κλήθηκε ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

  Σήμερα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική έχει κληθεί να καταθέσει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

  Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας έχει ορίσει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα πυραγό.

  Παράλληλα έχει ζητήσει την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την πυροσβεστική.

  Όλες οι ενέργειες γίνονται με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk