• Αναζήτηση
 • Αυξάνονται οι περιπολίες στο Νέο Βουτζά για το φόβο του πλιάτσικου

  Δεν φτάνουν οι απώλειες που υπέστησαν οι πυρόπληκτοι που αντιμετώπισαν την απειλή και τη μανία της φωτιάς, η οποία στο πέρασμα της κατέστρεψε κάθε ίχνος του φυσικού περιβάλλοντος, των σπιτιών τους, των περιουσιών τους. Εχασαν ακόμη και τους οικείους τους και τους συνανθρώπους τους. Οι πρώτες επιδρομές στα εγκαταλελειμμένα και καμένα από τη φωτιά σπίτια έχουν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν φτάνουν οι απώλειες που υπέστησαν οι πυρόπληκτοι που αντιμετώπισαν την απειλή και τη μανία της φωτιάς, η οποία στο πέρασμα της κατέστρεψε κάθε ίχνος του φυσικού περιβάλλοντος, των σπιτιών τους, των περιουσιών τους. Εχασαν ακόμη και τους οικείους τους και τους συνανθρώπους τους. Οι πρώτες επιδρομές στα εγκαταλελειμμένα και καμένα από τη φωτιά σπίτια έχουν ξεκινήσει.

  Ομάδες ατόμων εισβάλλουν στα καμένα σπίτια και παίρνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ή ακέραιο από την πύρινη λαίλαπα μπορεί να βρουν μπροστά τους.

  Μετά βέβαια από καταγγελίες των πληγέντων κατοίκων της περιοχής, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν αυξήσει τις βραδινές περιπολίες και κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, προκειμένου να περιορίσουν τα περιστατικά του πλιάτσικου και να προστατέψουν ό,τι μπορεί να έχει παραμείνει άθικτο από τις περιουσίες των πυρόπληκτων.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk