• Αναζήτηση
 • Στο λιμάνι της Ραφήνας προσέκρουσε το Flying Cat 4 με 215 επιβάτες

  Σκηνές τρόμου το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Ραφήνας καθώς σκάφος προσέκρουσε σκάφος το οποίο μετέφερε 215 επιβάτες προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Καλά στην υγεία τους είναι οι 215 επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που το πρωί της Δευτέρας, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας.

  Οι περισσότεροι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε σκάφη του Λιμενικού Σώματος και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι, όπου με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους.

  Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης πριν επιχειρηθεί η ρυμούλκησή του σε ασφαλές σημείο για επισκευή.

  Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

  Σε ανακοίνωση της η πλοιοκτήτρια εταιρεία αναφέρει ότι: «Το πλοίο Flying Cat 4, πλοιοκτησίας Hellenic Seaways ANE, σήμερα 30 Ιουλίου και ώρα 07.15 αναχώρησε από το λιμάνι της Ραφήνας με 209 επιβάτες και 13 άτομα πλήρωμα για Τήνο- Μύκονο-Νάξο-Ίο- Σίκινο -Φολέγανδρο. Κατά τη διάρκεια των χειρισμών απόπλου λόγω τεχνικού προβλήματος στις μηχανές, το πλοίο ακούμπησε στον λιμενοβραχίονα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αποβιβάστηκαν ασφαλώς στο λιμάνι της Ραφήνας. Τα δρομολόγια θα παραμείνουν ανεκτέλεστα και οι επιβάτες θα ενημερωθούν και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk