• Αναζήτηση
 • Μάτι : Η τραγική αφήγηση του άντρα που τράβηξε το βίντεο στα βράχια

  Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις πρώτες ώρες μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι είδε το «φως» της δημοσιότητας από χθες ενώ τη Δευτέρα ο άνθρωπος που το τράβηξε μίλησε για όσα έζησε και όσα είδε τις κρίσιμες αυτές ώρες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις πρώτες ώρες  μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι είδε το «φως» της δημοσιότητας από χθες ενώ τη Δευτέρα ο άνθρωπος που το τράβηξε μίλησε για όσα έζησε και όσα είδε τις κρίσιμες αυτές ώρες.

  Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο με περίπου 300 άτομα, εγκαυματίες, παιδιά και ηλικιωμένους να περιμένουν βοήθεια κρεμασμένοι στα βράχια του λιμανιού στο Μάτι.

  Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7» και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο ίδιος, η μητέρα του αλλά και οι υπόλοιποι συνάνθρωποί του, περιμένοντας βοήθεια.

  Όπως είπε ο Νίκος Βερυκοκκίδης, το βίντεο τραβήχτηκε στις 19.00 το απόγευμα, λίγα λεπτά με το ξέσπασμα της φωτιά στην περιοχή.

  Αποκάλυψε δε ότι έως τις 03.00 τα ξημερώματα έμειναν όλοι τους σε αυτό το σημείο μέχρι να φθάσει τελικά ένα σκάφος για να τους παραλάβει.

  Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βερυκοκκίδης, παρά την αναμονή, η επιλογή όλων τους να φθάσουν στο συγκεκριμένο σημείο, αποδείχθηκε σωτήρια.

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk