Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αθήνα, ενώ σε πολλές περιοχές, κυρίως στο κέντρο της πρωτεύουσας, η κίνηση των οχημάτων ήταν σχεδόν αδύνατη λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη, στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος του Νοσοκομείου «Σωτηρία» μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, στην οδό Καζαντζόγλου, από την οδό Πατησίων μέχρι την Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, στην Μιχαλακοπούλου, από το ύψος του Πύργου Αθηνών προς τη Μεσογείων και στην οδό Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, από την οδό Κονίτσης μέχρι την Σώρου.

Μάλιστα στο νοσοκομείο Σωτηρία πλημμύρισε, με αποτέλεσμα να κληθεί η πυροσβεστική για απάντληση υδάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της καταιγίδας κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του μετρό στο Νομισματοκοπείο, λόγω διακοπών ρεύματος και Πανόρμου, λόγω συσσώρευσης υδάτων και στις δύο αποβάθρες.

Ο σταθμός μετρό «Νομισματοκοπείο» εκκενώθηκε καθώς δεν υπήρχε φωτισμός από αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος.

Επίσης ο σταθμός μετρό «Πανόρμου» εκκενώθηκε» διότι υπήρξε έντονη συσσώρευση νερού στις αποβάθρες. Οι συρμοί διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 220 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας.

Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι, ενώ οι 16 από αυτές αφορούσαν σε πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι τους.

Ο Ιλισσός ποταμός αυτή την στιγμή είναι στα όρια του από την Ραγδαία βροχή. Μεγάλη προσοχή και τις επόμενες ώρες στο Ν. Αττικής.Βίντεο: Mairy Tragousti

Δημοσιεύτηκε από Forecast Weather Greece στις Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Περιοχη Aμπελοκηπους κοντα στο President Hotel.

Δημοσιεύτηκε από Jan Ollan Gina Cuenza στις Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018