• Αναζήτηση
 • Θρίλερ με τα δίδυμα αγνοούμενα κοριτσάκια

  Ενα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε ότι αγνοούνται τα δίδυμα κορίτσια του, 9 ετών, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση και διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε ότι αγνοούνται τα δίδυμα κορίτσια του, 9 ετών, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

  Τα κοριτσάκια δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 6.20 το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πατέρας αναζητά από τότε τα παιδιά και τους γονείς του χωρίς αποτέλεσμα. Πήγε σε νοσοκομεία, πήγε παντού αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει. Πήγε ακόμη και στην ιατροδικαστική υπηρεσία, έκανε εξέταση DNA, για την αναγνώριση πτωμάτων.

  Οταν, όμως, πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε, όπως υποστηρίζει, μαζί με τη γυναίκα του ότι σε βίντεο καναλιού υπήρχαν τα παιδιά του σώα και αβλαβή. Στο πλάνο είδε να βγαίνουν από πλοιάριο το βράδυ της Δευτέρας. Όσο κι αν τα αναζήτησε δεν μπόρεσε να τα βρει, επέμεινε ότι είναι τα κορίτσια του αλλά δεν έχει νέα τους.

  Κινητοποιήθηκαν οι πάντες για να βρουν τα κορίτσια ώστε να διαπιστωθεί αν είναι όντως τα δίδυμα και που βρίσκονται. Από το Λιμενικό πάντως έλεγαν ότι δεν υπήρχε καταγραφή με τα ονόματα των κοριτσιών. Πλήθος μαρτυριών ήταν αντικρουόμενες κάνοντας ακόμη πιο μεγάλο το θρίλερ.

  Ο κ. Φιλιππόπουλος είπε ότι είναι απόλυτα σίγουρος ότι είναι τα παιδιά του, αλλά κανείς δεν του τα φέρνει, ενώ μετέβη στο Λιμεναρχείο Ραφήνας προκειμένου να ελέγξει τις λίστες με τα άτομα που έχουν διασωθεί.

  Έκκληση σε όλους όσοι ήταν πάνω στο σκάφος και αναγνώρισαν τα κορίτσια να απευθυνθούν στην αστυνομία, στην πυροσβεστική και στο λιμενικό απηύθυναν μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Ανδριόπουλος διασώστης του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ο καπετάνιος του σκάφους Δημήτρης Περήφανος που διέσωσε συνολικά 25 άτομα.

  Ο καπετάνιος είπε πως συνολικά διασώθηκαν τέσσερα παιδάκια. «Υπήρχε μια γυναίκα που έλεγε «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου». Ρώτησα, τα παιδιά είναι της κυρίας εδώ στο πλοίο; Ναι μου απάντησαν τα μέλη του πληρώματος. Στη συνέχεια βγήκαν έξω τα παιδάκια και είχα την εντύπωση ότι ένας κύριος που έφυγε τελευταίος πρέπει να ήταν ο μπαμπάς των δύο άλλων κοριτσιών», σημείωσε ο καπετάνιος.

  Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι ο άντρας με τα γένια που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο ισχυρίστηκε ότι τα δύο παιδιά που φαίνονται στο πλάνο είναι δικά του και τα άλλα δύο είναι βαφτιστήρια του κάτι που επιβεβαιώνεται και από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk