• Αναζήτηση
 • Μέτρα για τους πυρόπληκτους από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

  Μέτρα για τους πυρόπληκτους αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ως ένδειξη αλληλεγγύης και ουσιαστικής στήριξης τους. Εκφράζοντας την οδύνη του, ο ΔΣΑ αποφάσισε:

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Μέτρα για τους πυρόπληκτους αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ως ένδειξη αλληλεγγύης και ουσιαστικής στήριξης τους. Εκφράζοντας την οδύνη του, ο ΔΣΑ αποφάσισε:
  1. Να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία από αύριο και κάθε μέρα από 08.30 έως και 19.30 στο Νοσοκομείο «Ελπίς» που συνεργάζεται με την Τράπεζα Αίματος του ΔΣΑ, υπέρ των πληγέντων. Μετά από συνεννόηση με το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», οι συνάδελφοι μπορούν- την Πέμπτη 26-07- να δίνουν αίμα και στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, από τις 8.30 ως τις 15.30, για την τράπεζα αίματος του ΔΣΑ, υπέρ των πυροπλήκτων.
  2. Να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης αξίας 5.000 € τα οποία θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς.
  3. Να ανοιχτεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δ.Σ.Α. υπέρ των πυρόπληκτων, μέσω του οποίου θα μπορούν οι συνάδελφοι, τόσο των Αθηνών όσο και των Περιφερειακών Συλλόγων να συνδράμουν οικονομικά τους πυρόπληκτους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν προς ενίσχυση των πυροπλήκτων στην κατεύθυνση που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς.  
  4. Να κληθούν οι συνάδελφοι να συνδράμουν περαιτέρω, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ιδίως με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώνονται στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής (Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού, δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαλήρου), στο ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι) και στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού (Λυκαβηττού 1).
  Τέλος το ΔΣ του ΔΣΑ θεωρεί αναγκαίο να προβλεφθεί νομοθετικά η αναστολή των πλειστηριασμών και εν γένει των καταδιωκτικών μέτρων και μέτρων εκτέλεσης στις πληγείσες περιοχές μέχρι τις 30-9-2018.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk