• Αναζήτηση
 • Τσίπρας: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το καλύτερο

  Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μόλις προσγειώθηκε από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, προκειμένου να προεδρεύσει στη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μόλις προσγειώθηκε από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, προκειμένου να προεδρεύσει στη σύσκεψη των αρμόδιων φορέων.
  «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την Αττική, μια δύσκολη νύχτα για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την ενημέρωση που είχε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, σημειώνοντας ότι όλα τα Σώματα και όλος ο μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός και πως βρίσκεται σε εξέλιξη πολύ μεγάλη επιχείρηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

  Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλους και σε όλες «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται», ενώ ζήτησε ψυχραιμία από τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να είναι σε κίνδυνο, τονίζοντας πως προέχει η ανθρώπινη ζωή.

  «Πρέπει να είμαστε αυτή τη στιγμή όλοι σε μια διαρκή εγρήγορση και ενότητα για να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για την Αττική και τη χώρα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

  Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε διαρκής σύσκεψη και συντονισμός του έργου της κατάσβεσης οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας, καθώς και οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Χρήστος Σπίρτζης μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk