• Αναζήτηση
 • Την Τρίτη θα συνεχιστείη συζήτηση για την έκδοση του Λ. Σουσανασβίλι

  Την Τρίτη το πρωί θα συνεχιστεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η συζήτηση της έκδοσης στη Γαλλία του Γεωργιανού, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

  Την Τρίτη το πρωί θα συνεχιστεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου  Πάγου, η συζήτηση της έκδοσης στη Γαλλία του Γεωργιανού, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

  Κατά τη σημερινή διαδικασία, το δικαστήριο απέρριψε ακόμη ένα αίτημα αναβολής που υπέβαλλαν οι συνήγοροί του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φ. Φιλίας και Μ. Παπαδάκης, επικαλούμενοι απόφαση η οποία εκκρεμεί από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης επί υποβληθέντος αιτήματος για συμπλήρωση και διόρθωση των πρακτικών του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε υπέρ της έκδοσης του Σουσανασβίλι.
  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποβάλλοντας το αίτημα αναβολής, έκανε λόγο για «πολιτική πίεση, προκειμένου η υπόθεση να διεκπεραιωθεί το συντομότερο δυνατό».
  Υποστήριξε, δε, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου «έδωσε εντολή να γίνει η επίδοση της κλήσης για το δικαστήριο στον εκζητούμενο εντός 15λέπτου».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk