• Αναζήτηση
 • Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία για όσους θέλουν να μεταβούν στο Μάτι

  Ρυθμίσεις για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης και ανεφοδιασμού.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Για καλύτερη εξυπηρέτησή τους αλλά και τη διευκόλυνση της ακώλυτης διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης καθώς και λοιπών οχημάτων ανεφοδιασμού οι οδηγοί οι οποίοι θέλουν να μεταβούν προς τις περιοχές Μάτι, Καλλιτεχνούπολη και Βουτζάς, να μην χρησιμοποιούν την Λ. Μαραθώνος.
  Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, θα πρέπει να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή: Λ. Πεντέλης – Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου – Λ. Σουβαλιώτη – Αν. Σκούφου – Λ. Διονύσου – Ε.Ο. Εκάλης/Νέας Μάκρης – Λ. Διονύσου – Λ. Μαραθώνος.

  Εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων

  Λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

  Σύμφωνα με την Τροχαία λόγω της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας σε: Λ. Μαραθώνος από το ύψος της οδού Φλέμινγκ στο ρεύμα προς Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος και Χρυσοστόμου Σμύρνης στο ρεύμα προς Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος και Αγίας Μαρίνας ρεύμα προς Αθήνα, οδός Ποσειδώνος από το ύψος Κόκκινο Λιμανάκι στο ρεύμα προς Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος από το ύψος της συμβολής με την οδό Διονύσου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (περιοχή Νέας Μάκρης), οδός Αλεξάνδρου Φλέμινγκ και Νηρέως, Πρωτέως, πλατεία Ραφήνας εκτροπή της κυκλοφορίας προς Αρτέμιδα.

  Κοινωνία