• Αναζήτηση
 • Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  Οκτώ πτήσεις ακυρώθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην Αττική μετά τις 5 το απόγευμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι οι πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική δεν έχουν επηρεάσει την λειτουργία του αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

  Όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουδέποτε έκλεισε λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

  «Διευκρινίζουμε ότι τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες λόγω των δυνατών νοτιοδυτικών ανεμών (48 κόμβοι) μερικές πτήσεις με απόφαση των ίδιων των πιλότων των αεροπορικών εταιρειών κατευθύνθηκαν σε γειτονικά και εναλλακτικά αεροδρόμια, όπως της Πάρου, του Ηρακλείου και της Καλαμάτας όπου μετά από μία με δύο ώρες επέστρεψαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»» αναφέρει και συμπληρώνει:

  «Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτήν την ώρα οι άνεμοι στο αεροδρόμιο κυμαίνονται μεταξύ 30 και 37 κόμβων και ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk