• Αναζήτηση
 • Σκουρλέτης προς Πατούλη: Λαϊκίζετε επικίνδυνα

  Για λαϊκισμό κατηγόρησε τους δημάρχους που δεν προσλαμβάνουν τους επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ γα να βοηθήσουν τους παρατασιούχους, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα από το βήμα του κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ - ΕΝΠΕ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Για λαϊκισμό κατηγόρησε τους δημάρχους που δεν προσλαμβάνουν τους επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ γα να βοηθήσουν τους παρατασιούχους, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα από το βήμα του κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ.
  Απαντώντας στην κριτική της ΚΕΔΕ και του προέδρου της Γ. Πατούλη ότι μόνο το 50% των επιτυχόντων από τους επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες έχουν προσληφθεί στους δήμους με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη προσωπικού και πλημμελής αποκομιδή απορριμμάτων, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: «Λαϊκίζετε επικίνδυνα. Ξέρετε ότι πολλοί δήμαρχοι δεν προσλαμβάνουν τους επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες για να κάνουν τον καλό στους παρατασιούχους. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Θα κινδυνεύσουν να πληρωθούν οι άνθρωποι αυτοί. Παίζετε με τον πόνο και την αγωνία των εργαζομένων κύριε Πατούλη».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk