• Αναζήτηση
 • Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του

  Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Ιωνίας 11, αργά σήμερα (Πέμπτη) το βράδυ 38χρονος που φέρεται να σκότωσε την 64χρονη μητέρα του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του 38χρονου μητροκτόνου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που κατάφερε εναντίον της άτυχης γυναίκας, κράτησε το πτώμα της στο διαμέρισμα όπου έμεναν, επί τρεις ολόκληρες μέρες!

  Συγκεκριμένα ο θάνατος της 64χρονης επήλθε από 38 μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της. H ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11 στην Νέα Σμύρνη, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

  Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά και ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη: Το πτώμα της 64χρονης κείτονταν σ΄αποσύνθεση στο πάτωμα και δίπλα της, σε πολυθρόνα, καθόταν ατάραχος ο γιος της, ο οποίος δεν αντέδρασε στην παρουσία των αστυνομικών.

  Μόνο όταν ρωτήθηκε, τους είπε ατάραχος «εγώ τη σκότωσα», προσδιορίζοντας χρονικά την πράξη του τη Δευτέρα 7 Μαΐου.«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

  «Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

  «Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Έλεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

  Έτσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Το απόγευμα της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε 38 φορές, στο θώρακα, το λαιμό αλλά και άλλα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

  Ο 38χρονος δράστης ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από τη νεκροψία και την έρευνα που θ’ ακολουθήσει. Όπως εκτιμάται, ο 38χρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

  Οι γείτονες πριν από τρεις ημέρες είχαν ακούσει μια γυναίκα να φωνάζει βοήθεια διαρκώς. Όπως έλεγαν η μητέρα και το παιδί είχαν έρθει στην πολυκατοικία πριν από ένα χρόνο περίπου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk