• Αναζήτηση
 • Ερώτηση Γ.Πλακιωτάκη για την προμήθεια νέων σκαφών Λιμενικού

  Σχεδόν ένα μήνα μετά το δημοσίευμα του Βήματος για τις καταγγελίες συνδικαλιστικών εκπροσώπων λιμενικών σχετικά με αδυναμία ενίσχυσης των νησιών του Αιγαίου με πλωτά μέσα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για την προμήθεια νέων σκαφών του Λιμενικού Σώματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σχεδόν ένα μήνα μετά το δημοσίευμα του Βήματος για τις καταγγελίες συνδικαλιστικών εκπροσώπων λιμενικών σχετικά με αδυναμία ενίσχυσης των νησιών του Αιγαίου με πλωτά μέσα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση  για την προμήθεια νέων σκαφών του Λιμενικού Σώματος.
  Ο κ. Πλακιωτάκης ερωτά τον υπουργό: «α) για ποιο λόγο δεν έχει υλοποιηθεί από το 2015 και μετά ούτε μια προμήθεια πλωτού σκάφους του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., χρηματοδοτούμενου στο πλαίσιο προγραμμάτων της περιόδου 2014-2020, στερώντας από αυτό πολύτιμα επιχειρησιακά μέσα για την εκτέλεση της εθνικά καίριας αποστολής του; Ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των διαγωνιστικών διαδικασιών για τα πλωτά μέσα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. και τι μέτρα προτίθεται να λάβει ο Υπουργός να εξοικονομηθεί ο υπολειπόμενος πολύτιμος χρόνος και να αποφευχθεί η απώλεια πιστώσεων; β) έξι περίπου μήνες μετά την ψήφιση του ν.4504/2017, η Εθνική Αντιπροσωπεία ακόμη αναμένει την πρόταση του Υπουργού για τη δομή δυνάμεων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπως προβλέπεται στο άρθρο 52 του υπόψη νόμου. Πότε θα παρουσιασθεί η πρόταση αυτή με βάση την οποία θα προγραμματισθούν και οι προμήθειες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. σε βάθος 15ετίας;»
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk