• Αναζήτηση
 • Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από την ΑΑΔΕ

  Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την στιγμή μέλη της ΛΑ.Ε αλλά και άλλων συλλογικοτήτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ξεκινούν σήμερα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την στιγμή μέλη της ΛΑ.Ε αλλά και άλλων συλλογικοτήτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ξεκινούν σήμερα και από το δημόσιο με χαρακτηριστικό σύνθημα «Όχι στους πλειστηριασμούς» που έγραψαν επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας στο κέντρο της Αθήνας.

  Όπως έχε ανακοινωθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, από σήμερα ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και από το Δημόσιο, ενώ όλοι οι πλειστηριασμοί από την 1η Μαΐου και μετά θα πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά με την ηλεκτρονική διαδικασία.

  Όπως λένε οι συγκεντρωμένοι καλούν κάθε πολίτη να μετάσχει σε αυτές τις κινητοποιήσεις ώστε το κίνημα να μεγαλώσει και να αποτρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης αλλά και των τραπεζιτών.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk