Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας –Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2018, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή
Κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο προς Μαλακάσα και Ωρωπό, με την κίνηση να διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου και της επαρχιακής οδού Μαλακάσας –Μαρκοπούλου. Σε όλους τους κλάδους του κόμβου θα τοποθετηθούν κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, καθώς και κατευθυντήριες πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές.
Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών, για τις μετακινήσεις τους από και προς τον Ωρωπό το προαναφερθέν διάστημα προτείνεται:
– Κινούμενοι από Αθήνα προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου.
– Κινούμενοι από Λαμία προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται από τις προσωρινές σημάνσεις.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.