• Αναζήτηση
 • Δεν επικύρωσε το Δικαστικό Συμβούλιο την απαγόρευση εξόδου για τον Β. Μαρινάκη

  Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ομόφωνα αποφάσισε να μην επικυρώσει τη διάταξη που εξέδωσε προ ημερών η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με την οποία απαγορεύθηκε η έξοδος απο τη χώρα για τον επιxειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ομόφωνα αποφάσισε να μην επικυρώσει τη διάταξη που εξέδωσε προ ημερών η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, με την οποία απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

  Το Δικαστικό Συμβούλιο επίσης αποφάσισε ομόφωνα να μην επικυρώσει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και για τα άλλα τρία πρόσωπα (τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Πειραιά Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη) που ελέγχθηκαν από την εισαγγελέα.

  Το Δικαστικό συμβούλιο στο σκεπτικό του εικαλείται πλούσια νομολογία, ασχολήθηκε με όλα το φάσμα των θεμάτων και αποφάνθηκε ότι η εισαγγελική διάταξη δεν ήταν αιτιολογημένη ούτε ως προς τις αποχρώσες ενδείξεις ενοχής ούτε ως προς τους λόγους δημοσίου συμφέροντος για την έκδοση ενός τέτοιου δικονομικού μέτρου και υπό αυτά τα δεδομένα δεν επικύρωσε την απαγόρευση εξόδου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk