Ο Αθανάσιος Ντούνης νέος B’ Yπαρχηγόςτου Λιμενικού

Ο Αντιναύαρχος ΛΣ Αθανάσιος Ντούνης είναι τελικά ο νέος Β Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο Αντιναύαρχος ΛΣ Αθανάσιος Ντούνης είναι τελικά ο νέος Β Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μια επιλογή που φέρει την «υπογραφή» του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κ.Ντούνης λόγω της συγκεκριμένης επιλογής προήχθη απο Υποναύαρχος σε Αντιναύαρχος και μέχρι πρότινος ήταν Γενικός Επιθεωρητής ΛΣ.

Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες μετά την πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων του ΛΣ για να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την συγκεκριμένη θέση καθώς ακουγόταν έντονα και το όνομα του κ. Ιωάννη Αργυρίου, Κλαδάρχη Ασφαλείας και στενού συνεργάτη του Αρχηγού Σταμάτιου Ράπτη.

Επιπλέον το Συμβούλιο επέλεξε για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων των Υποναυάρχων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής τους κάτωθι Αρχιπλοιάρχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.:

1.Κοντόπουλο Ιωάννη του Εμμανουήλ
2.Πουλή Κωνσταντίνο του Γεωργίου
3.Αρμπουνιώτη Νικόλαο του Κωνσταντίνου
4.Βαρελά Αναστάσιο του Κωνσταντίνου

οι οποίοι προάγονται στον βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ακόμη ο Αρχιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Λεοντάρας Κωνσταντίνος του Παρασκευά προάγεται στον βαθμό του Υποναυάρχου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (εκτός οργανικών θέσεων) για τριάντα ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων πρόκειται να αποστρατευθεί, λόγω επιλογής νεοτέρου του ως Υποναυάρχου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk