• Αναζήτηση
  • Ποιος είναι ο απότακτος Ελληνας αστυνομικός που σκότωσε Αλβανό «μαφιόζο» στα Τίρανα

    Σε υπόθεση διακίνησης έξι κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης αλλά και σε περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από την Κρυσταλλοπηγή, την περίοδο 2008-2009

    Σε υπόθεση διακίνησης έξι κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης αλλά και σε περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από την Κρυσταλλοπηγή, την περίοδο 2008-2009, είχε εμπλακεί 43χρονος απότακτος αστυνομικός που κατηγορείται για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην Αλβανία. Μερικά χρόνια αργότερα είχε απομακρυνθεί από την Αστυνομία αφού θεωρείται ότι είχε πλέον ενταχθεί σε οργανωμένα λαθρεμπορικά κυκλώματα. Μάλιστα είχε βρεθεί εκτός φυλακής μετά από πρόσφατη δίκη στα Ιωάννινα. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για μια πρωτοφανή υπόθεση αφού διαπιστώνεται ίσως για πρώτη φορά συμμετοχή Ελληνα και μάλιστα πρώην αστυνομικού σε «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος αλβανού και μάλιστα σε αλβανικό έδαφος!

    Θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε προ τεσσάρων ημερών στα Τίρανα ήταν ο 40χρονος Ντέβι Κάσμι, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Ο Κασμί φέρεται να προχωρούσε σε διακίνηση ναρκωτικών στην Γαλλία και την Ισπανία και να είχε αναπτύξει εχθρότητες με άλλους εμπόρους ναρκωτικών. Στο σπίτι του μάλιστα βρέθηκε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, παραισθησιογόνων χαπιών και ένα όπλο. Ο φερόμενος ως εκτελεστής Ελληνας είχε και δύο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων, στα Τίρανα, βρέθηκαν από την αστυνομία τουλάχιστον δέκα πυροβόλα όπλα, εκτοξευτής αντιαρματικών ρουκετών, σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, αντιασφυξιογόνες μάσκες αλλά και ένα drone!
    Κοινωνία