• Αναζήτηση
 • Σταμάτη-Τσοχατζόπουλος ξεσπούν εναντίον Πολάκη

  Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα του κ. Πολάκη και της Βίκυς Σταμάτη με την τελευταία να ξεσπά εναντίον του υπουργού Υγείας σε χθεσινές δηλώσεις της.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα του κ. Πολάκη και της Βίκυς Σταμάτη με την τελευταία να ξεσπά εναντίον του υπουργού Υγείας σε χθεσινές δηλώσεις της.

  Αφορμή για τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε η κ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR είναι η αναβολή της εκδίκασης της αγωγής που είχε καταθέσει κατά του αναπληρωτή υπουργού. Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ για συκοφαντική ανάρτηση του κ. Πολάκη εναντίον της και η δίκη χθες πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2019, γεγονός που προκάλεσε την οργή της.

  «Ανέντιμα και αισχρά» χαρακτήρισε τα κίνητρα του υπουργού η κ. Σταμάτη δηλώνοντας ότι δεν «θα τον αφήσει έτσι».

  Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης είχε χαρακτηρίσει «νεόπλουτο τσουλί» τη Βίκυ Σταμάτη, μετά την κίνησή της να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους στους δημοσιογράφους, κατά την αποφυλάκισή της.

  Τσοχατζόπουλος: Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις

  Δήλωσή του κοινοποιεί ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, μετά την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, από τη Βίκυ Σταμάτη, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της. 
  Υπο τον τίτλο «Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις», ο πρώην υπουργός, που βρίσκεται πάλι στη φυλακή, τονίζει: 
   «Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό  μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας. Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη». 

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk