Η επιχειρηματικότητα ενισχύεται στην PRAKSIS

Το «PRAKSIS Business Coaching Center» συνεχίζει να προσφέρει λύσεις σε νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες, στους επιχειρηματίες που θέλουν να τις αναπτύξουν περισσότερο και στους ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται γνώσεις επιχειρηματικότητας.

Το «PRAKSIS Business Coaching Center» συνεχίζει να προσφέρει λύσεις σε νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες, στους επιχειρηματίες που θέλουν να τις αναπτύξουν περισσότερο και στους ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται γνώσεις επιχειρηματικότητας.
Από σήμερα και μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα που υλοποιεί η ΜΚΟ PRAKSIS δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στο πλαίσιο του 9ου κύκλου.
Για τέσσερις μήνες οι συμμετέχοντες στο PRAKSIS Business Coaching Center θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και θα συμμετάσχουν σε σεμινάρια ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων.
Από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εμπιστεύθηκαν και χρηματοδότησαν φορείς όπως το Citi Foundation, το Ίδρυμα JP Morgan, η Visa και η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, καθώς ένας στους τρεις συμμετέχοντες έχει κάνει την ιδέα του πράξη, ενώ έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 60 επιχειρήσεις και 129 νέες θέσεις εργασίας.
«Μέσα από το πρόγραμμα της PRAKSIS, με την εμπιστοσύνη και την υπομονή των μεντόρων, θέσαμε προτεραιότητες, απλοποιήσαμε διαδικασίες και κάναμε το πρώτο μας βήμα» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Κοντοπίδης, ιδρυτής της Humane. «Από το PRAKSIS Business Coaching Center πήρα στοχευμένες γνώσεις στρατηγικής και εξαγωγικού μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση των προσωπικών μου δεξιοτήτων, εργαλεία προβολής και προώθησης μίας καινοτόμου ιδέας» αναφέρει και ο κ. Βασίλης Διδάγγελος, ιδρυτής της MedTrip. «Με την πολύτιμη καθοδήγηση των συμβούλων σχετικά με άγνωστα για εμάς ζητήματα καταφέραμε να αναπτύξουμε το αρχικό επιχειρηματικό μας σχέδιο» αναφέρει και ο κ. Ανδρέας Ζερκούλης, CEO του Inagros.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 8 Μαρτίου και διαρκεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο praksis.gr/bcc, ή καλέστε στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μετά την 8/2/2018 δεν θα γίνονται δεκτές.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk