• Αναζήτηση
 • Μετεξεταστέοι στην αξιολόγηση υπάλληλοι του υπ. Πολιτισμού

  Στο 80% έφτασε, σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, το ποσοστό της συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγηση για το έτος 2016.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο 80% έφτασε, σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, το ποσοστό της συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγηση για το έτος 2016.

  Σε απάντηση σχετικής ερώτησης που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, η κ Γεροβασίλη παρουσίασε τα στοιχεία συμμετοχής ανά υπουργείο, σύμφωνα με τα οποία, «πρωταθλητές» στη συμμετοχή αναδεικνύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, με ποσοστό 100% ενώ ακολουθούν αυτοί των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών (98%) και Μεταναστευτικής Πολιτικής (95%).

  Πάντως, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η υπουργός, φαίνεται πως…μετεξεταστέοι στην αξιολόγηση μένουν οι υπάλληλοι στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς μόλις το 30% πήρε μέρος στην αξιολόγηση ενώ σχεδόν 1 στους 2 υπαλλήλους στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αξιολογήθηκε. Πάντως, η κα Γεροβασίλη τόνισε πως η δεύτερη αξιολόγηση για το έτος 2017 θα γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προκειμένου, όπως σημείωσε, «να θωρακιστεί περισσότερο και να εκσυγχρονιστεί η διαδικασία αξιολόγησης».

  Τα ποσοστά συμμετοχής ανά υπουργείο είναι τα εξής:

  – Αγροτικής Ανάπτυξης: 100%
  – Προστασίας Πολίτη: 100%
  – Τουρισμού: 100%
  – Υποδομών και Μεταφορών: 98%
  – Μεταναστευτικής Πολιτικής: 95%
  – Διοικητικής Ανασυγκρότησης: 91%
  – Εθνικής Άμυνας: 90%
  – Περιβάλλοντος & Ενεργείας: 90%
  – Οικονομίας και Ανάπτυξης: 88%
  – Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: 86%
  – Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 82%
  – Ψηφιακής Πολιτικής: 82%
  – Υγείας: 78%
  – Οικονομικών: 78%
  – Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: 67%
  – Εσωτερικών: 55%
  – Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης 45%
  – Πολιτισμού και Αθλητισμού 30%

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk