• Αναζήτηση
 • Αποζημίωση ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων στους Αγ. Αναργύρους

  Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας αποζημίωση, θα καταθέσει η οικογένεια της γιατρού που δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα και την κόρη της από τον αστυνομικό σύζυγό της στους Αγίους Αναργύρους, υποστηρίζοντας πως ο αστυνομικός προφανώς έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια η οποία δεν διαγνώστηκε από τα τεστ στα οποία υποβάλλονται οι ένστολοι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου διεκδικώντας αποζημίωση, θα καταθέσει
  η οικογένεια της γιατρού που δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα και την
  κόρη της από τον αστυνομικό σύζυγό της στους Αγίους Αναργύρους,
  υποστηρίζοντας πως ο αστυνομικός προφανώς έπασχε από κάποια ψυχική
  ασθένεια η οποία δεν διαγνώστηκε από τα τεστ στα οποία υποβάλλονται οι
  ένστολοι.

  Όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Αγαπηνός τα συγγενικά πρόσωπα της αδικοχαμένης γιατρού ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία της Ελένης Χερουβείμ από τον αυτόχειρα σύζυγό της, αστυνομικό, Χρήστο Ζαπανιώτη.

  Οι συγγενείς των τριών γυναικών ζητούν αποζημίωση για ψυχική οδύνη από την αστυνομία, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια, η οποία δεν διαγνώστηκε στις εξετάσεις που υποβάλλονται οι ένστολοι που φέρουν όπλο.

  «Εμείς θα δούμε τα πορίσματα αυτά μέσα από την προανάκριση που διενεργείται, θα δούμε ποια είναι η τελευταία ψυχιατρική εξέταση στην οποία είχε υποβληθεί, ποιο είναι το πόρισμα αυτής. Εκ του αποτελέσματος είναι βέβαιο ότι υπήρχε ψυχιατρική κατάσταση η οποία δεν διαγνώστηκε.

  Το ζήτημα λοιπόν είναι αν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, αν υπάρχει παράλειψη από πλευράς της ελληνικής αστυνομίας για την διάγνωση της συγκεκριμένης αυτής νόσου» ανέφερε στον Ant1, ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Αγαπηνός.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk