• Αναζήτηση
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια ανήμερα των Θεοφανείων

  Κανονικά -χωρίς τροποποιήσεις- θα πραγματοποιηθούν αύριο, ημέρα των Θεοφανείων, όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, βάσει του προκαθορισμένου ισχύοντος προγράμματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Αντίθετα, τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κανονικά -χωρίς τροποποιήσεις- θα πραγματοποιηθούν αύριο, ημέρα των Θεοφανείων, όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, βάσει του προκαθορισμένου ισχύοντος προγράμματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

  Αντίθετα, τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

  Για τις συχνότητες δρομολογίων κατά την ημέρα των Θεοφανείων για τις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό και τις γραμμές Τραμ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk