• Αναζήτηση
 • Σπάρτη: Ανήλικοι επιτέθηκαν και έκλεψαν 82χρονη

  Δύο ανήλικα παιδιά λήστεψαν μία 82χρονη ηλικιωμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Σπάρτη τραυματίζοντάς της την ώρα που προσπαθούσε να αντισταθεί ώστε να μην της πάρουν την τσάντα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δύο ανήλικα παιδιά λήστεψαν μία 82χρονη ηλικιωμένη στην αυλή του σπιτιού
  της στην Σπάρτη τραυματίζοντάς της την ώρα που προσπαθούσε να
  αντισταθεί ώστε να μην της πάρουν την τσάντα.

  Τα δύο ανήλικα παιδιά Ρομά συνελήφθησαν λίγο αργότερα ενώ ένα τρίτο παιδί το οποίο δε συμμετείχε στη ληστεία αλλά περίμενα τους άλλους δύο έξω από σπίτι, αναζητείται από τις αρχές. Όπως έγινε γνωστό το ένα από τα δύο παιδιά που συμμετείχε στη ληστεία, είχε έρθει πριν λίγες ημέρες για να πει τα κάλαντα ενώ η ηλικιωμένη του είχε δώσει πέντε ευρώ.

  Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 82χροη είχε γυρίσει στο σπίτι από μία επίσκεψη που είχε πάει. Η ηλικιωμένη έφτασε με ταξί στο σπίτι της και ζήτησε από τον οδηγό να τη συνοδεύσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της, όπως και έγινε. Μόλις όμως αποχώρησε,δέχθηκε την επίθεση από τα ανήλικα παιδιά τα οποία , προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

  Δείτε το βίντεο εδώ

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk