Στη διάθεση των αρχών πρόεδρος και διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ

Στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση, δήλωσε ότι είναι τόσο ο ίδιος όσο και

Στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση, δήλωσε ότι είναι τόσο ο ίδιος όσο και όλη η διοίκηση της Αττικό Μετρό ΑΕ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Μυλόπουλος, μετά και την ποινική δίωξη σε βάρος των εκπροσώπων δύο εταιριών που μετείχαν στην Κοινοπραξία Συμβούλων Μετρό Ελλάδος, που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά από ενδείξεις για δωροδοκία κρατικών υπαλλήλων, την περίοδο 2003-2007.

Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» είπε ότι: «Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία συνέβη πριν από 15 χρόνια, πριν εμείς αναλάβουμε την Αττικό Μετρό ως νέα διοίκηση, άρα πρόκειται για μια υπόθεση η οποία είναι εκτός, εντελώς, των δικών μας ορίων διοίκησης».

Υπογράμμισε δε, ότι «περιμένουμε τις εισαγγελικές αρχές να μας ενημερώσουν για το τι συμβαίνει και είμαστε στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσουμε, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι συνέβηκε τότε, να τους δώσουμε στοιχεία και πληροφορίες που χρειάζονται. Η διοίκηση της Αττικό Μετρό είναι καθόλα ανοιχτή και διαθέσιμη σε οποιαδήποτε μορφής συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να ριχθεί φως στην υπόθεση».

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ είπε, πως «σε ό,τι αφορά τους διαγωνισμούς και τα έργα που εμείς δημοπρατήσαμε και αναθέσαμε πάρα πολύ αυστηρά και σχολαστικά, τηρούνται όλες οι προδιαγραφές και οι πρόνοιες ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα, άρα από το 2016 που αναλάβαμε μέχρι σήμερα, αναλαμβάνω και την ευθύνη των όσων έχουν γίνει, γίνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, με πάρα πολύ αυστηρούς ελέγχους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε υπόνοια για κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk