• Αναζήτηση
 • Δυσαρέσκεια του ΕΣΘ για το άνοιγμα των καταστημάτων

  Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για το άνοιγμα των καταστημάτων στις 2 Ιανουαρίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Πυρά» εναντίον των επιχειρήσεων που δεν τήρησαν την εθιμική αργία της 2ας Ιανουαρίου εξαπέλυσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως είναι «γνωστές και μη εξαιρετέες και μετρημένες στα δάχτυλα».

  «Αναρωτιόμαστε εάν οι επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες δεν τήρησαν την παραδοσιακά εθιμική αργία της 2ας Ιανουαρίου, είδαν την καταναλωτική κίνηση και τον ανάλογο τζίρο, τον οποίο ευελπιστούσαν να έχουν την συγκεκριμένη ημέρα, εις βάρος των υπολοίπων επιχειρήσεων, οι οποίες παρέμειναν κλειστές», τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος και προσθέτει: «οι εν λόγω επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτός ο τόπος έχει ήθη και έθιμα, τα οποία επί σειρά ετών τηρούνται από τους Έλληνες επιχειρηματίες».

  Παράλληλα, ο ΕΣΘ ευχαριστεί τους καταστηματάρχες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους, όπως συμβαίνει, κατ’ έθιμον, εδώ και πολλά χρόνια.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk