• Αναζήτηση
 • Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών υλών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο πλαστικών υλών και χάρτου στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Σίνδου της Θεσσαλονίκης.

  Ύστερα από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Αυτή την ώρα βρίσκονται στα στάδιο της αποκαθάρσης, προκειμένου να γίνει πρώτη εκτίμηση των ζημιών, που φαίνεται πως είναι εκτεταμένες.

  «Το έργο της κατάσβεσης ήταν ιδιαιτέρως δυσχερές, καθώς καίγονταν πλαστικά και χαρτί. Η πυρκαγιά έφευγε γρήγορα λόγω της καύσης των εύφλεκτων υλικών», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσατσούλας. Οι πυροσβέστες πάλευαν επί ώρες προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί σε παρακείμενα εργοστάσια. Στο κτήριο που είναι αλουμινοκατασκευή και εκτείνεται σε χώρο 3.500 μέτρων συστεγάζονταν τρεις επιχειρήσεις.

  «Στην επιχείρηση πλαστικών υλών η καταστροφή είναι σχεδόν ολοσχερής, έχει καταρρεύσει μεγάλο μέρος της στέγης ενώ άλλη μία από τις εταιρείες έχει υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές» επισήμανε ο αρχιπύραρχος Δημήτρης Τσατσούλας.

  Το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος θα διερευνήσει τα αίτια της μεγάλης φωτιάς στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

  Πυροσβεστικό Σώμα
  @pyrosvestiki
  Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο εργοστασιακό κτίριο στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk