• Αναζήτηση
 • Στο Θησείο η αλλαγή του έτους από τον δήμο Αθηναίων

  Με τις μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη θα διασκεδάσουν όσοι βρεθούν στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου για την αλλαγή της χρονιάς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τις μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη θα διασκεδάσουν όσοι βρεθούν στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου για την αλλαγή της χρονιάς, μιας και ο δήμος Αθηναίων έχει αποφασίσει η φετινή γιορτή για το νέο έτος να πραγματοποιηθεί στο Θησείο.

  Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει πάνω στο τέλος του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί.

  Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Batuca, Batala και Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς, καθώς και τους Circus Dayz.

  Την τελευταία ώρα του χρόνου που φεύγει, η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα αναλάβει να ταξιδέψει τον κόσμο, ενώ το 2018 η Αθήνα θα το υποδεχτεί με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και επί σκηνής το εκρηκτικό δίδυμο Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη.

  Πρόκειται για μία ξεχωριστή παράσταση, αφού φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων καλλιτεχνών Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης. Μία διαφορετική παράσταση, γεμάτη φως, που έρχεται για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk