• Αναζήτηση
 • Στον ανακριτή ο 34χρονος που έπνιξε τον πατέρα του ανήμερα Χριστούγεννα

  Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού του 61χρονου πατέρα από τον 34χρονο γιο του τη νύχτα των Χριστουγέννων στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός δήλωσε στους αστυνομικούς πως όταν πίνει εξωτερικεύει έναν «άλλο εαυτό» ενώ για αρκετή ώρα μετά τη δολοφονία – και ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ – φαίνεται πως δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού του 61χρονου πατέρα από τον
  34χρονο γιο του τη νύχτα των Χριστουγέννων στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα
  έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός δήλωσε στους αστυνομικούς
  πως όταν πίνει εξωτερικεύει έναν «άλλο εαυτό» ενώ για αρκετή ώρα μετά τη
  δολοφονία – και ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ – φαίνεται πως δεν είχε
  συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.

  Ο 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να περιγράψει κατά την απολογία του, όλα όσα εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ και οδήγησαν στη νέα οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει την Κρήτη.

  Ο ίδιος υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

  Μάλιστα , σύμφωνα με το cretapost.gr , κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

  Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα. Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

  Όλα έγιναν τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο 34χρονος κατ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι του πατέρα του για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Με το πέρασμα της ώρας ξέσπασε καβγάς μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα ο γιος να πνίξει με τα χέρια του τον πατέρα του.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk