• Αναζήτηση
 • Δεν κυκλοφορούν πλέον στην Ελλάδα γάλατα της Lactalis

  Μετά την ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας Lactalis περί συμπληρωματικής προληπτικής ανάκλησης, με την οποία αποσύρεται το σύνολο της παραγωγής του συγκεκριμένου εργοστασίου της Κραόν από 15/2/2017, η FREZYDERM ακολουθώντας σε συνεννόηση με τον ΕΟΦ ανακαλεί και τις πέντε συμπληρωματικές παρτίδες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά την ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας Lactalis περί συμπληρωματικής προληπτικής ανάκλησης, με την οποία αποσύρεται το σύνολο της παραγωγής του συγκεκριμένου εργοστασίου της Κραόν από 15/2/2017, η FREZYDERM ακολουθώντας σε συνεννόηση με τον ΕΟΦ ανακαλεί και τις πέντε συμπληρωματικές παρτίδες.

  Ταυτόχρονα, γίνεται ενημέρωση του δικτύου διανομής της εταιρείας (φαρμακεία, φαρμακαποθήκες και συνεταιρισμοί φαρμακοποιών), για όλες τις αναγκαίες ενέργειες εκ μέρους τους.

  Τέλος, διευκρινίζεται ότι οι Βιολογικές Βρεφικές Κρέμες Frezylac εισάγονται από άλλη παραγωγό εταιρεία με έδρα τη Γερμανία, την εταιρεία Topfer που ουδεμία σχέση έχει με τη γαλλική εταιρεία Lactalis. Ως εκ τούτου, το γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας το οποίο περιέχεται στη σύνθεση ορισμένων από τα παραπάνω προϊόντα, παράγεται επίσης από τη γερμανική εταιρεία Topfer. Γι’ αυτό οι Βιολογικές Βρεφικές Κρέμες Frezylac δεν υπόκεινται σε διαδικασία ανάκλησης αλλά διατίθενται κανονικά στο καταναλωτικό κοινό, καθώς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την παραγωγική μονάδα (εργοστάσιο CRAON) της LACTALIS.  

  Διευκρινίζεται ότι πλέον δεν κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά κανένα προϊόν που έχει παραχθεί στο εργοστάσιο της Κραόν της Lactalis.

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ

  ΠΡΟΪΟΝ

  ΑΡΙΘΜΟΣ LOT

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

  FREZYLAC AR Anti-Regurgitations 400g

  17C0012437

  27.02.2019

  FREZYLAC HA formule hydrolysee 400 G

  17C0012464

  07.03.2019

  FREZYLAC OK DIG

  17C0012446

  06.03.2019

  EST 400G

  FREZYLAC PURE BIO 3e age 400G

  17C0012379

  24.02.2018

  FREZYLAC PURE BIO 3e age 900G

  17C0012386

  23.02.2018

  Οδηγίες για την επιστροφή προϊόντων FREZYLAC

  Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει μέχρι τις 29/12/2017. Τα βρεφικά γάλατα θα γίνονται δεκτά είτε ως κλειστό προϊόν είτε τα ανοιγμένα, ΜΟΝΟ εφόσον αφορούν τις συγκεκριμένες παρτίδες προς ανάκληση που θα βρείτε στον πίνακα παρακάτω.

  Αγορά από Φυσικό Κατάστημα Φαρμακείο

  Οι γονείς που έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες Frezylac προς ανάκληση από φυσικά φαρμακεία παρακαλούνται να επιστρέψουν τα βρεφικά γάλατα στο φαρμακείο από το οποίο τα αγόρασαν, με την υποχρεωτική προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

  Αγορά από Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φαρμακείο

  Οι γονείς που έχουν αγοράσει τις συγκεκριμένες παρτίδες Frezylac προς ανάκληση από ηλεκτρονικά φαρμακεία (e-shop) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν πρώτα με το e-shop τηλεφωνικά ή με e-mail για να ενημερωθούν για τις αναλυτικές οδηγίες επιστροφής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε την απόδειξη αγοράς ή το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή το e-mail επιβεβαίωσης παράδοσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανένα από τα παραπάνω ζητήστε από το e-shop να σας προωθήσει ένα από τα παραπάνω. Αν δεν  θυμάστε από ποιο e-shop τα προμηθευτήκατε τα βρεφικά γάλατα Frezylac προς ανάκληση, παρακαλώ ανατρέξτε στο ιστορικό του τραπεζικού λογαριασμού σας για να βρείτε την επωνυμία της εταιρείας στην οποία κάνατε την κατάθεση αποπληρωμής της παραγγελίας σας.

  Πολιτική Αντικατάστασης

  Η αντικατάσταση των βρεφικών γαλάτων Frezylac μπορεί να γίνει με άλλα βρεφικά γάλατα ή με προϊόντα FREZYDERM ίσης αξίας, ή σε συνεννόηση με το φαρμακοποιό σας.  

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk