• Αναζήτηση
 • Ανοιχτός ο σταθμός του μετρό «Μοναστηράκι» από τις 17:30

  Κλειστός είναι από τις 17:30 σήμερα Τετάρτη το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Μοναστηράκι, έπειτα από εντολή της αστυνομίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κλειστός είναι από τις 17:30 σήμερα Τετάρτη το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Μοναστηράκι, έπειτα από εντολή της αστυνομίας.

  Στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται:

  «Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 6μμ σταθμός Μοναστηράκι

  Ο αποκλεισμός στο μετρό έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μπάρες άρχισαν σταδιακά να κλείνουν από τις 20 Νοεμβρίου του 2017 και να περιορίζουν την πρόσβαση στα ΜΜΜ, που είναι κοινωνική ανάγκη.

  ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

  ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ»

  Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μοναστηράκι συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «ο αποκλεισμός στο μετρό έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μπάρες άρχισαν σταδιακά να κλείνουν από τις 20 Νοεμβρίου του 2017 και να περιορίζουν την πρόσβαση στα ΜΜΜ, που είναι κοινωνική ανάγκη.

  Ουσιαστικά, μέσα στο αστικό περιβάλλον, είμαστε αναγκασμένοι να τα χρησιμοποιούμε για να πηγαίνουμε στη δουλειά μας, τη σχολή μας, τη ψυχαγωγία μας. Τα ΜΜΜ είναι κοινό αγαθό και η πρόσβαση σε αυτά πρέπει να είναι ελεύθερη για όλους. Η εξαναγκαστική χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αποκλείει όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το αγοράσουν».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk