• Αναζήτηση
 • Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους με 4 νεκρούς

  Πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής, το μεσημέρι της Δευτέρας. Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

  Πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, Αττικής, το μεσημέρι της Δευτέρας για ένα σπίτι, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ο 46χρονος αρχιφύλακας, σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την σύζυγο του και την πεθερά του, οι οποίες βρέθηκαν στο ένα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο ίδιος και το 3,5 ετών κοριτσάκι του βρέθηκαν νεκροί σε διπλανό δωμάτιο.Τόσο η σύζυγος όσο και η πεθερά του ήταν γιατροί.

  Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται στο σημείο.

  Όλα συνέβησαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα. Τα πτώματα εντόπισαν συγγενείς της οικογένειας που είχαν ανησυχήσει.

  Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

  Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της τραγωδίας.

  Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει την υπηρεσία του, ανήκε στην οργανική δύναμη της φρουράς της Βουλής και ήταν με απόσπαση από το 1996 στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

  Συντετριμμένος δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, για το τραγικό συμβάν στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός που υπηρετούσε στη φρουρά του, σκότωσε την σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

  «Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός είχε περάσει τα ψυχομετρικά τεστ της αστυνομίας πριν έξι χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk