• Αναζήτηση
 • Αίγιο: Χωρίς άδεια το τρενάκι που εκτροχιάστηκε σε λούνα παρκ

  Χωρίς άδεια λειτουργούσε το τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο όπου τραυματίστηκε την Τρίτη μία 39χρονη μητέρα όταν εκτροχιάστηκε το βαγόνι στο οποίο επέβαινε μαζί με τα τρία ανήλικά παιδιά της.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Χωρίς άδεια λειτουργούσε το τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο όπου
  τραυματίστηκε την Τρίτη μία 39χρονη μητέρα όταν εκτροχιάστηκε το βαγόνι στο οποίο
  επέβαινε μαζί με τα τρία ανήλικά παιδιά της.

  Νέα δεδομένα στην υπόθεση με το ατύχημα στο Αίγιο έρχονται στο φως καθώς έγινε γνωστό ότι το λούνα παρκ που ανοίξει δύο ημέρες πριν το ατύχημα, λειτουργούσε χωρίς να έχει αδειοδοτηθεί.

  Νομικός σύμβουλός του δήμου, υποστήριξε ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που απαιτούνταν για τη λειτουργία του λούνα παρκ, καθώς εκκρεμούσε ο έλεγχος για την ασφάλεια των παιχνιδιών.

  Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και τον χειριστή του μηχανήματος. «Δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να λάβει την τελική άδεια ο επιχειρηματίας. Ευτυχώς που δεν σκοτώθηκαν και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Η μητέρα έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου και αυτό θα χρειαστεί αρκετό διάστημα και θεραπεία» δήλωσε στον Ε.Τ η συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Μαρία Ιατροπούλου.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk