• Αναζήτηση
 • Τη σκότωσε γιατί διεκδικούσε τον σύζυγό της

  Η αστυνομία εξιχνίασε τη δολοφονία 48χρονης στον Αγιο Παντελεήμονα, που σημειώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017. Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία οφείλεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εξιχνιάστηκε από τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία 48χρονης υπηκόου υπηκόου Κίνας, η οποία την 26 Οκτωβρίου 2017 βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου διέμενε μόνη της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστης είναι μια 27χρονη από το Μπαγκλαντές και αιτία η διεκδίκηση του ίδιου άντρα, ενός 35χρονου από το Μπαγκλαντές.

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας μαζί με το θύμα είχαν σχέση έως το 2013. Τότε τη χώρισε και παντρεύτηκε με την 27χρονη η οποία μόλις είχε έρθει από το Μπαγκλαντές. Οι δυο γυναίκες εργάζονταν σε εργαστήριο ετοίμων ενδυμάτων και είχαν διαρκώς προστριβές καθώς η 48χρονη διεκδικούσε ακόμα τον πρώην σύντροφο της.

  Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκεί η δράστιδα προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της. Επίσης τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

  Κατά την παρουσίαση της υπόθεσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τονίστηκε ότι «στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι. Από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, προσανατολιστήκαμε στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουμε το περίγραμμα της υπόθεσης.» Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν πως η 27χρονη έκρυψε το πτώμα για να καθυστερήσει την ανεύρεση του.

  Και επισημάνθηκε ότι «εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας εστιάσαμε το ερευνητικό μας ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.»

  Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk