• Αναζήτηση
 • Αστυνομικοί ανακάλυψαν ειδική κρύπτη για μεταφορά ναρκωτικών σε αυτοκίνητο

  Eιδική κρύπτη για τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών - εκτιμάται ότι χωρούσαν 50 - 60 κιλά κοκαΐνης - μέσα σε αυτοκίνητο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας μετά τη σύλληψη 33χρονου Σερβοκροάτη καθώς στο διαμέρισμα πολυτελούς πολυκατοικίας που διέμενε στη Βάρκιζα είχαν βρεθεί πάνω από 136 κιλά κοκαΐνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Eιδική κρύπτη για τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών – εκτιμάται ότι χωρούσαν 50 – 60 κιλά κοκαΐνης – μέσα σε αυτοκίνητο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας μετά τη σύλληψη 33χρονου Σερβοκροάτη καθώς στο διαμέρισμα πολυτελούς πολυκατοικίας που διέμενε στη Βάρκιζα είχαν βρεθεί πάνω από 136 κιλά κοκαΐνης.
  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ποσότητες ναρκωτικών φαίνεται πως έχουν φτάσει στα χέρια ελλήνων εμπόρων που έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τα προμηθευτούν ενώ η ανεύρεση της κρύπτης επιβεβαιώνει την εκτίμηση των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής ότι μέρος των ναρκωτικών θα «ταξίδευε» προς ευρωπαϊκές χώρες. Όπως διαπιστώθηκε για να φανερωθεί η κρύπτη που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα θα έπρεπε ο οδηγός να στρίξει το τιμόνι αριστερά, να κατεβάσει το τζάμι του παραθύρου και να χρησιμοποιήσει έναν μοχλό.
  Αναφορικά με τα λογότυπα που είχαν τα ναρκωτικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ έλεγαν πως υποδήλωναν την ποιότητα και το καρτελ από το οποίο προέρχονταν.
  Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση εμπλέκεται και 35χρονος υπήκοος Σερβίας, ο οποίος αναζητείται
  Οι δυο αλλοδαποί θεωρούνται μέλη διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών που ειδικεύεται στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική στον ευρωπαϊκό χώρο
  Επίσης από τις κατασχεθείσες ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και από τις υπολογιζόμενες ήδη διακινηθείσες, εκτιμάται ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15.000.000 ευρώ
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk