• Αναζήτηση
 • Νέα επιχείρηση διάσωσης ορειβατών στον Όλυμπο

  Νέα επιχείρηση διάσωσης ορειβατών από πυροσβέστες βρίσκεται σε εξέλιξη στον Όλυμπο. Λίγο μετά τις 14:00 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώση δύο ατόμων σε γκρεμό στην θέση Λιβαδάκι στον Όλυμπο, όπως μετέδωσε ο Ant1.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα επιχείρηση διάσωσης ορειβατών από πυροσβέστες βρίσκεται σε εξέλιξη στον Όλυμπο.

  Λίγο μετά τις 14:00 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώση δύο ατόμων σε γκρεμό στην θέση Λιβαδάκι στον Όλυμπο, όπως μετέδωσε ο Ant1.

  Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Συντονιστικο Κέντρο της Πυροσβεστικής ο άνδρας που κάλεσε, οι δύο ορειβάτες έχουν τραυματιστεί κατά την πτώση τους, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

  Στην περιοχή, προς αναζήτηση των δύο ορειβατών, βρίσκονται εθελοντές, πυροσβέστες και μέλη της 2ης ΕΜΑΚ με ορειβατικο εξοπλισμό, οι οποίοι αναμένεται να φθάσουν στο σημείο ύστερα από 3,5 ώρες πεζοπορία.

  Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά την τραγωδία, επίσης στον Όλυμπο, με την πτώση ορειβάτη σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk