• Αναζήτηση
 • Ανακατασκευή 162 δρόμων στα βόρεια προάστια της Αθήνας

  Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη συνολικού προϋπολογισμού 4,72 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη συνολικού προϋπολογισμού 4,72 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν έγκρισης της εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου.

  Ειδικότερα, στο έργο προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης του οδικού δικτύου και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πεντέλης, που παρουσιάζει φθορές, κυρίως λόγω των καιρικών φαινομένων, και εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων.

  Οι παρεμβάσεις αφορούν ασφαλτοστρώσεις, αφαιρέσεις σκυροδέματος και αντικατάστασεις με αντιολισθηρό οδόστρωμα, αποξηλώσεις ασφαλτοταπήτων, εκσκαφές, οδοστρωσίες, ασφαλτικές στρώσεις κ.ά.

  Στο έργο περιλαμβάνεται η ανακατασκευή πεζοδρομίων (αποξήλωση πλακών, κατασκευή ρείθρων και κρασπέδων, τοποθέτηση πλακοστρώσεων κ.λπ.) καθώς και εργασίες προσαρμογής των υφιστάμενων φρεατίων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας στην νέα τελική στάθμη του οδοστρώματος.

  Κοινωνία