• Αναζήτηση
 • Αδερφός του Κ. Σπέισι: Ο πατέρας μας με βίαζε και ήταν ναζιστής

  Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο αδερφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Κέβιν Σπέισι. Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τον αδερφό του, μεγάλωσε με έναν πατέρα που ήταν οπαδός των Ναζί και βίαζε τον αδερφό του, τόσο συχνά που είχε αποκτήσει και το υποκοριστικό “The Creature”.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο αδερφός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Κέβιν Σπέισι.

  Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τον αδερφό του, μεγάλωσε με έναν πατέρα που ήταν οπαδός των Ναζί και βίαζε τον αδερφό του, τόσο συχνά που είχε αποκτήσει και το υποκοριστικό “The Creature”.

  Οι καταγγελίες του Ράνταλ Φόουλερ, μεγαλύτερου αδερφού του Σπέισι είδαν το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες δύο μέρες γύρω από το όνομα του ηθοποιού. Ο επίσης ηθοποιός Άντονι Ραπ, κατήγγειλε ότι σε ηλικία 14 ετών δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό , κατηγορίες που ανάγκασαν το Netflix να ανακοινώσει τους τίτλους τέλους του “House of Cards”, σειρά που πρωταγωνιστεί ο Σπέισι.

  «Ειλικρινά δεν θυμάμαι την περίσταση, πάνε πάνω από τριάντα χρόνια από τότε. Αν όμως έκανα όσα περιγράφει, τότε του οφείλω μια ειλικρινέστατη συγγνώμη για την απαράδεκτη, μεθυσμένη συμπεριφορά μου και τα αρνητικά συναισθήματα που του προκάλεσα.» ήταν η απάντηση του Σπέισι στις κατηγορίες ο οποίος δήλωσε ωστόσο ότι έχει επιλέξει πια να ζει ως ομοφυλόφιλος.

  Νατάσα Μαστοράκου

  Πολιτισμός