• Αναζήτηση
 • Συγκρούσεις διαδηλωτών – αστυνομίας για την «Ώρα του Διαβόλου» [Βίντεο]

  Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ έξω από το «Αριστοτέλειο» στη Θεσσαλονίκη όπου ανεβαίνει η παράσταση του Φ.Πεσσόα «Η Ώρα του Διαβόλου» καθώς μικρή ομάδα διαδηλωτών ήρθε στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να τους κρατήσουν μακριά από την είσοδο του θεάτρου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ έξω από το «Αριστοτέλειο» στη
  Θεσσαλονίκη όπου ανεβαίνει η παράσταση του Φ.Πεσσόα «Η Ώρα του
  Διαβόλου» καθώς μικρή ομάδα διαδηλωτών ήρθε στα χέρια με τις
  αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούσαν να τους κρατήσουν μακριά από την
  είσοδο του θεάτρου.

  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr , σημειώθηκαν συγκρούσεις των διαδηλωτών – μεταξύ των οποίων και ο «πατέρας Κλεομένης» – με διμοιρίες των ΜΑΤ όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν το θέατρο ενώ υπήρξαν και τρεις προσαγωγές.

  Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο φορούσαν κράνη, αρκετοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες και αποδοκιμάζουν έντονα τους συντελεστές της παράστασης φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία».

  Σημειώνεται ωστόσο ότι οι συντελεστές και οι θεατές του έργου είχαν φτάσει στο θέατρο χωρίς κάποιο πρόβλημα και η παράσταση διεξήχθη κανονικά.

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk