• Αναζήτηση
 • Νέος αντιπρόεδρος πωλήσεων Ευρώπης της Celestyal Cruises

  Τον διορισμό του κ. Andrew Magowan στη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων Ευρώπης ανακοίνωσε η Celestyal Cruises.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τον διορισμό του κ. Andrew Magowan στη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων Ευρώπης ανακοίνωσε η Celestyal Cruises.
  Ο κ. Μagowan θα είναι υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική, την ανάπτυξη της παρουσίας της Celestyal Cruises και την διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας για την περιοχή της Ευρώπης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
  Eπίσης γίνεται μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Celestyal Cruises, διαθέτοντας 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας, έχοντας συνεργαστεί προηγουμένως με όλες τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας, ταξιδιωτικούς πράκτορες και εμπορικούς συνεργάτες του κλάδου. Ανάμεσα στις προηγούμενες θέσεις του, έχει αναλάβει το ρόλο του Αντιπρόεδρου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την εταιρεία Seabourn, καθώς και άλλες διευθυντικές θέσεις marketing και πωλήσεων σε εταιρείες του κλάδου της κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων των NCL, Cunard Line, Swan Hellenic και SeaDream.
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ανάθεση καθηκόντων στον κ Magowan αποτελεί μέρος τηςσυνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης της Celestyal Cruisesστο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενισχύοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.
  Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε: «Η εμπειρία του Andrew και οι εις βάθος γνώσεις του για τον τουριστικό κλάδο θα ενισχύσουνπεραιτέρω το εμπορικό σήμα της Celestyal Cruises, ως εταιρεία κρουαζιέρας που εμβαθύνει στην ανάδειξη της τοπικής εμπειρίαςτόσο στην Ελλάδα όσο και την Κούβα. Ο διορισμός του συνεπάγεται την ανάπτυξη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης και είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας, στο πλαίσιο των ευρύτερωναναπτυξιακών μας σχεδίων».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk