• Αναζήτηση
 • Βράβευση του Πειραιά ως πόλη καλής πρακτικής URBACT

  Στην τελετή βράβευσης στο Ταλίν της Εσθονίας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά για να παραλάβει το βραβείο / τίτλο «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Στην τελετή βράβευσης στο Ταλίν της Εσθονίας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά για να παραλάβει το βραβείο / τίτλο  «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».
  Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, έλαβε επισήμως το βραβείο για τον διαγωνισμό καινοτομίας «Blue growth Initiative».
  Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III με τίτλο «Good Practice Call», υποβάλλοντας το διαγωνισμό καινοτομίας «BlueGrowth Initiative» ως Καλή Πρακτική.
  Η πρόταση του Δήμου Πειραιά για το διαγωνισμό καινοτομίας «BlueGrowth Initiative» επελέγη μεταξύ  270 προτάσεων από 219 πόλεις,  29 διαφορετικών χωρών και ο Πειραιάς έλαβε τον τίτλο «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».
  Ο κ. Κόκκαλης δήλωσε σχετικά: «Το «Blue growth Initiative» βραβεύτηκε ως μια εξαιρετική πρακτική προώθησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Η βράβευση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί ο Δήμος την εμπειρία του, αφού κατά την διάρκεια των επόμενων δύο ημερών του φεστιβάλ, θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει  την πρακτική σε ακροατήρια σχετικά με τη βιώσιμη ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη και να προσελκύσει πόλεις που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις,  με σκοπό τη δημιουργία δικτύου μεταφοράς της καλής πρακτικής».
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk