• Αναζήτηση
 • Κοντονής: Βελτιωτική αλλαγή για αναγνώριση φύλου από τα 15 έτη

  Η επιβεβαίωση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι θα προχωρήσει σε βελτιωτική αλλαγή που θα δίνει το δικαίωμα νομικής αναγνώρισης φύλου από τα 15 έτη χαρακτήρισε τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής στη Βουλή για το νομοσχέδιο. Η συζήτηση διεξήχθη σε υψηλούς τόνους με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ.Κατσίκη να δηλώνει ότι δεν θα υπερψηφίσει αν δεν υπάρξει ρητή απαγόρευση για σύναψη γάμου και υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η επιβεβαίωση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι θα προχωρήσει σε βελτιωτική αλλαγή που θα δίνει το δικαίωμα νομικής αναγνώρισης φύλου από τα 15 έτη χαρακτήρισε τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής στη Βουλή για το νομοσχέδιο.

  Η συζήτηση διεξήχθη σε υψηλούς τόνους με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ.Κατσίκη να δηλώνει ότι δεν θα υπερψηφίσει αν δεν υπάρξει ρητή απαγόρευση για σύναψη γάμου και υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk