Διεθνές Πανεπιστήμιο: Έως 1/11 οι αιτήσεις με το μεταπτυχιακό στον Τουρισμό

Λήγει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Hospitality & Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων και Φιλοξενία) του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Λήγει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Hospitality & Tourism Management (Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων και Φιλοξενία) του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος, του μοναδικού στην Ελλάδα στον τομέα του Τουρισμού, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310 807520 ή admissions@ihu.edu.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού.
Σύνδεση με την αγορά εργασίας
Στο πλαίσιο του προγράμματος, το Πανεπιστήμιο έχει συνάψει συμφωνίες με φορείς του τουρισμού, με στόχο τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας.
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μετά τη λήξη του πρώτου ακαδημαϊκού έτους, σπουδαστές του μεταπτυχιακού προγράμματος εργάστηκαν σε τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την χώρα.
Συγκεκριμένα, έχουν εξασφαλιστεί συνεργασίες με φορείς και επιχειρήσεις του τουριστικού χώρου, όπως, Electra Hotels & Resorts, Ghotels, Giannoulis Hotels & Resorts, Macedonia Palace, Domotel Hotels & Resorts, Deloitte, Hospitality Graduate Recruitment, Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο έχει εξασφαλίσει συνεργασία με διακεκριμένους καθηγητές από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Ecole hôtelière de Lausanne – Switzerland, Bournemouth University – UK, University of Surrey – UK, University of South Australia).
Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και απευθύνεται σε φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την εξειδίκευση τους στη Διοίκηση Τουριστικών Μονάδων.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα ο Καθηγητής Dr Marc Stierand, Assistant Professor, Ecole hôtelière de Lausanne, Switzerland, τόνισε σχετικά πως «αν είναι αλήθεια ότι Φιλοξενία σημαίνει να κάνεις τους ξένους φίλους, μόλις αποκτήσατε ένα νέο φίλο. Μπορεί να σας δίδαξα την εφαρμογή της Διοίκησης Φιλοξενίας, αλλά εσείς μου διδάξατε το νόημα της φιλοξενίας στην πράξη. Σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτή την εκπαιδευτική εμπειρία!»
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk