Παρατείνονται ως 20 Οκτωβρίου οι αιτήσεις μετεγγραφών

Ως τις 20 Οκτωβρίου παρατείνεται από το υπουργείο Παιδείας η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής μεταξύ τμημάτων της ανώτατης εκπαίδευσης.

Ως τις 20 Οκτωβρίου παρατείνεται από το υπουργείο Παιδείας η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής μεταξύ τμημάτων της ανώτατης εκπαίδευσης.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, Δευτέρα, «λόγω τεχνικού προβλήματος στην ηλεκτρονική εφαρμογή των μετεγγραφών, το οποίο προέκυψε από την Παρασκευή 14/10 ως την Κυριακή 16/10 και οφειλόταν σε συντήρηση των συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2016. Σημειώνεται ότι το σύστημα έχει ήδη επανατεθεί σε λειτουργία από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2016».
Από το υπουργείο Παιδείας επίσης ενημερώνονται «οι εισαχθέντες με την κατηγορία των παθήσεων της υπ’ αρ. Φ.151/17897/Β6 (ΦΕΚ 358 Β’) ΚΥΑ (ποσοστό 5%), οι οποίοι εγγράφονται στα ΑΕΙ από την 14η Οκτωβρίου 2016 ως και την 21η Οκτωβρίου 2016, ότι μπορούν, εφόσον έχουν εγκαίρως παραλάβει τους κωδικούς τους από το τμήμα εγγραφής τους, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής έως και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η εγγραφή και η παραλαβή των κωδικών τους εντός της ανωτέρω προθεσμίας, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk