Ενίσχυση των πτήσεων εσωτερικού για την Ellinair

Επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και της σύνδεσης των δύο πόλεων με τη Σαντορίνη…

Επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και της σύνδεσης των δύο πόλεων με τη Σαντορίνη, αύξηση συχνότητας του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο και νέες συνδέσεις εντάσσονται στο θερινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, του ομίλου Μουζενίδη.
Αναλυτικότερα, από την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair ενισχύεται το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο -με συχνότητα τρεις φορές την εβδομάδα-, το οποίο από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αφού επανεντάσσονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σαντορίνη, με συχνότητα τέσσερις φορές την εβδομάδα, και Αθήνα – Σαντορίνη τρεις φορές την εβδομάδα. Ακόμα, εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα.
Από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στο πρόγραμμα των δρομολογίων θα περιλαμβάνεται και η πτήση Θεσσαλονίκη – Ρόδος, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, από την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κύθηρα, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα.
Υπενθυμίζεται, ότι σε όλες τις πτήσεις της Ellinair ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με αποσκευή βάρους έως και 20 κιλών, χωρίς χρέωση, καθώς και χειραποσκευή πέντε έως οκτώ κιλών, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk