Υλικά (για 4 άτομα)

180 γρ. τσορίθο, ψιλοκομμένο

400 γρ. baby πατάτες, κομμένες σε μέτριες ροδέλες

½ κ.γ. κύμινο

1/4 κ.γ. μπούκοβο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

500 γρ. ντομάτα κονκασέ

Εκτέλεση

Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε το τσορίθο, χωρίς ελαιόλαδο, για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις baby πατάτες και αφήνουμε να σοταριστούν με το τσορίθο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.

Ρίχνουμε το κύμινο, το μπούκοβο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα υλικά για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ και αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Οταν οι πατάτες μαλακώσουν αρκετά, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.