Τηλεπαιχνίδι
«Quizdom The Show»
ALPHA, 20.00
Εγινε ιντερνετική μανία και τώρα κατακτά και την τηλεόραση. Το φαινόμενο Quizdom, η Νο 1 ελληνική εφαρμογή γνώσεων που την έχουν κατεβάσει σε smartphones και tablets περισσότεροι από 1.400.000 χρήστες, έγινε τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον stand up comedian Λάμπρο Φισφή. Δύο παίκτες. Δέκα δευτερόλεπτα. Δεκαέξι ερωτήσεις. Οι κατηγορίες των ερωτήσεων πολλές και για όλες τις γνώσεις.
Ενημερωτική εκπομπή
«Ορίζοντας»
MEGA, 23.10
Τέσσερις συγκλονιστικές ιστορίες επιζώντων που κόβουν την ανάσα παρουσιάζει αυτή την Κυριακή ο Σωτήρης Δανέζης. Στην εκπομπή με τίτλο «Γεννημένοι Δεύτερη Φορά», η αεροσυνοδός που βγήκε ζωντανή από την τραγωδία του πρωθυπουργικού Falcon, ο ναυαγός του «Express Samina» που σώθηκε από τα κύματα κρατώντας το άψυχο σώμα ενός άγνωστου άνδρα, ο μοναδικός επιζών από τους εγκλωβισμένους που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά της Αρτέμιδας και ο έμπειρος ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα και διασώθηκε ύστερα από τρεις ημέρες, διηγούνται στον Σωτήρη Δανέζη την πιο δραματική περιπέτεια της ζωής τους και τη στιγμή που συνάντησαν τον θάνατο και τον προσπέρασαν.
Ξένη ταινία
«Θανάσιμη καταδίωξη»
(Collateral damage)
STAR, 23.15
Η ζωή του πυροσβέστη Γκόρντον Μπρούερ παίρνει δραματική τροπή όταν η σύζυγος και το παιδί του σκοτώνονται σε βομβιστική επίθεση. Υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον Κλαούντιο Περίνι, τον επονομαζόμενο «Λύκο», γνωστό τρομοκράτη με «έδρα» του την Κολομβία. Καθώς όμως ο καιρός περνά και οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να τον συλλάβουν, ο Μπρούερ αποφασίζει να αγνοήσει τις συμβουλές του Πίτερ Μπραντ, πράκτορα της CIA, και να ταξιδέψει ως τις ζούγκλες της Κολομβίας για να βρει τον Περίνι και να πάρει την εκδίκησή του. (ΗΠΑ, 2002, 100′)

HeliosPlus