€65.777,85 στο Χαμόγελο του Παιδιού για τέλη κυκλοφορίας-ΕΝΦΙΑ

Το –υπέρογκο κατά τον οργανισμό– ποσό των 65.777,85 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού μέχρι το τέλος του χρόνου για τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ.

Το -υπέρογκο κατά τον οργανισμό- ποσό των 65.777,85 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει το Χαμόγελο του Παιδιού μέχρι το τέλος του χρόνου για τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ για τις δράσεις που στηρίζουν και δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.
Όλα αυτά τα 20 χρόνια δράσης του το «Χαμόγελο» πληρώνει πλήθος φόρων χωρίς καμία ελάφρυνση και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού «κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει «Καλά Χριστούγεννα» για χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, τα 390 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας, χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας».
Συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει να καταβάλει 22.573,76 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του ΕΚΑΒ. Των οχημάτων άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία των υπουργείων Υγείας και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και των οχημάτων που καθημερινά μεταφέρουν τα 390 παιδιά από τα 14 σπίτια του οργανισμού στα σχολεία τους.
Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της σημερινής κυβέρνησης, όταν ήταν ακόμη αντιπολίτευση, περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ ο Οργανισμός καλείται να καταβάλει το ποσό των 43.240,09 ευρώ για τη λειτουργία των σπιτιών που μεγαλώνουν παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας κατόπιν εισαγγελικών εντολών. Των σπιτιών που ζουν τα ενήλικα παιδιά που έχουν μεγαλώσει στα σπίτια του οργανισμού και πλέον ανοίγουν τα «φτερά» τους, σπουδάζοντας, δουλεύοντας, προχωρώντας στην ενήλικη ζωή τους και των σπιτιών που φιλοξενούνται οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Εδώ και 20 χρόνια οι υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν γνωρίσει, στηρίξει, συμμετάσχει και εμπιστευτεί το έργο του. Ο Οργανισμός με τη στήριξη του κόσμου έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη και μόνο μαζί με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσει να ξεπεράσει μία ακόμα δυσκολία και να εξασφαλίσει όμορφα Χριστούγεννα για κάθε παιδί.
Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
– στέλνοντας ένα μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,46€ ανά sms)
– κάνοντας μία κλήση στο 14545 από σταθερό (χρέωση 2,28€ ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,46€ ανά κλήση)
– κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού (http://www.hamogelo.gr/46.1/Sthrixte-mas)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk